Accesorii rever

ADUCE ELEGANTA TINUTEI TALE

O poveste foarte populară, care stă la baza apariției acestui detaliu, este cea a prințului Albert, care în ziua nunții sale cu regina Victoria, și-a tăiat o bucată din reverul sacoului și a pus o floare pe acesta. Și-a pus croitorul să-i facă o butonieră pe reverul fiecărui sacou și se spune că de atunci, societatea l-a urmat.

Descopera accesoriile rever

Papioane

REALIZATE CU STIL

Piesa de rezistenta a tinutelor de seara pentru domni este, fara indoiala, papionul clasic. Este primul detaliu care iese in evidenta din intregul ansamblu si cel care face diferenta dintre un smoching elegant si un simplu costum negru.

Descopera papioanele simpleDescopera papioanele set

Curele

PENTRU CA ELEGANTA E UN STIL DE VIATA

Cureaua reprezinta, astazi, o parte indispensabila a oricarei tinute indiferent de sezon, fiind totodata si un accesoriu la moda. Desi aparent banala, cureaua masculina reprezinta pentru stilul vestimentar un plus pentru orice tinuta. Iti pune in evidenta stilul, eleganta si personalitatea.

Descopera cureaua potrivită

Cravate

PENTRU O TINUTA COMPLETA

Originea cravatei dateaza inca din secolul al XVII lea, cand regele Louis al XIII lea al Frantei a angajat mercenari croati ce purtau in jurul gatului o bucata de material, ca parte a uniformei lor. Pe langa rolul functional, de a tine impreuna gulerele jachetei, Regele Louis XIII le-a atribuit si un rol estetic, transformandu-le in element obligatoriu al tinutei regale.

Descopera cravatele casual Descopera cravatele elegante

Batiste

ELEGANTA. STIL. BUN GUST

Din anii 1400, batista a început să devină populară în întreaga Europă, în rândul claselor superioare; buzunarele sau batistele din buzunar au fost făcute din materiale mai exotice, inclusiv de mătase și au fost brodate pentru a crea modele frumoase, ca o altă demonstrație a bogăției și statutului.

Descopera batistele casual Descopera batistele elegante

Butoni

UN PLUS DE RAFINAMENT

Practic barbatii, la prima vedere, se imbraca la indigo cand vine vorba de evenimente mai speciale. In acest caz un barbat care doreste sa iasa in evidenta trebuie sa puna accent pe accesorii, care daca sunt alese cu stiinta pot deveni elemente unice, distinctive.
Butonii diferentiaza o tinuta.

Descopera butonii casualDescopera butonii eleganti

Set curea-pantofi

ASORTEAZA-TI ACCESORIILE

Originalitatea stă în alegerile pe care le faci. Setul de curea – pantofi va scoate în evidență personalitatea ta puternică și hotărâtă, prin care îți definești un stil unic.

Descopera seturile curea – pantofi

Pantofi

ITI DEFINESC STILUL

Pantofii Bespoke reprezintă  încălțămintea făcută special pentru un anumit client. Sunt luate dimensiunile necesare și se confecționează câte un model pentru fiecare picior în parte.

Descopera pantofii casualDescopera pantofii eleganti

Sosete

DETALIILE CE CONTEAZA

Sosetele reprezinta un detaliu foarte important ce nu trebuie neglijat in alcatuirea unei tinute. Acest accesoriu te poate scoate in evidenta intr-un mod pozitiv, sau din contra, intr-unul negativ, in functie de iscusinta cu care le-ai angrenat in ansamblul vestimentar.

Descopera sosetele potrivite
Sos Bucium, nr. 24, Iasi