Atelierul de creatie „Claudiu Ungureanu” reuseste sa aduca in prim-plan, an de an, acele amanunte pe care toti le cautam intr-un costum la comanda, si anume nobletea si eleganta – fara a iesi din tiparele marelor case de moda din Paris, New York sau Milano, care stabilesc cromaticile si tesaturile ce se vor purta in sezonul urmator. Costumele slim fit marca Claudiu Ungureanu urmaresc liniile moderne si tin cont de anatomia corpului, denotand o eleganta fina, maretie si o potrivire perfecta.

Nu trebuie scapate din vedere nici tesaturile nobile folosite la crearea articolelor vestimentare, atent selectionate si care desavarsesc creatiile marca Claudiu Ungureanu. Amintim aici si de accesoriile hight-quality create pentru a intregi costumatia perfecta pentru orice eveniment.

Motto-ul si fashion concept-ul Atelierului de creatie „Claudiu Ungureanu” este ca luxul sta ascuns in detalii. Astfel, reusim prin creatiile noastre la comanda sa ducem standardele vestimentare dincolo de limite. Relaxati-va cu acest brand si veti fi in deplina siguranta. Pentru ca totul sa fie mai usor atat pentru echipa noastra, cat si pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa achizitionati un costum sau o rochie, sfatul nostru este sa ne calcati pragul mult mai din timp. Este foarte important !

Realizarea unui costum la comanda necesita timp, o tinuta impecabila creata exact dupa morfologia corpului si, in functie de conformatia sa, are nevoie de trei probe sau minimum doua. Recomandat: obtineti o programare cu doua sau chiar trei luni inainte de eveniment!

Servicii de Calitate

Doar Pentru Persoane Unice

NU EZITA SA NE CONTACTEZI!