Am văzut de-a lungul timpului mulți clienți nedumeriți în relația cu un consilier vestimentar sau cu un croitor și de aceea, am zis ca este necesar să deslușesc mai multe aspecte despre ce anume ar trebui  să-i cereți unui specialist al atelierului de creație (designer, stilist, croitor) și ce așteptări sa aveți de la el.
Iată câțiva pași foarte clar definiți despre vizita la un specialist pentru un costum perfect la comandă:

1. Pentru prima ta vizită îmbracă costumul care îți stă cel mai bine, deoarece specialistul va trebui să primească vizual detaliile stilului tău personal.
2. Fii sincer cu stilistul, comunică cu el, deoarece el poate să-ți ascundă detaliile fizice nedorite.
3. Exprimă-ți dorința echipei de specialiști cu privire la detaliile viitorului tău costum, specificând ocazia de purtare. Ei vor ști să-ți sugereze tipul de țesătură potrivită și care este croiul adecvat morfologiei corpului tău.
4. Respectă probele impuse de specialiști, deoarece doar așa va ieși un costum care urmărește liniile corpului tău. În cazul unui costum made-to-measure, poate fi o singură probă inițială și una la final. În cazul unui costum bespoke pe lângă cele 3 probe obligatorii, pot apărea una sau chiar doua probe intermediare.
5. n timpul probelor colaborează cu specialiștii atelierului de creație Claudiu Ungureanu, spune tot ceea ce te deranjează la costum sau ceea ce îți place la el. Costumul tău va fi croit în detaliu conform cerințelor tale.
6. Nu te aștepta ca un costum executat manual sa fie gata în 2 zile. Costumul lucrat pe comandă cere atenție și multe ore de lucru.
7. La final, specialiștii îți vor oferi și detalii de întreținere pentru costum, deoarece ele depind și de tipul de țesătură și de furniturile folosite. Un costum marca, Claudiu Ungureanu realizat pe comandă va arăta bine și după 10 ani, dacă îl vei întreține corect.

[timeline-express]