Made to measure

Un costum Made-to-Measure sau Su Misura înseamnă un costum lucrat după niște tipare prestabilite, ajustate în funcție de conformația clientului. Presupune proba unei anumite măsuri a sacoului/pantalonilor, pornind de la care vom face toate ajustările necesare. Costumul se croiește pe specificațiile stabilite după probă. Costumul vine la gata și este necesară o probă pentru a vedea dacă mai este nevoie de ajustări suplimentare. Aceste ajustări se vor face de către croitorii noștri.

Un costum Made-to-Measure este un costum nou, executat pentru client (modificările de tipar fiind făcute în calculator de către croitori și tipariști cu experiență) și nu implică modificarea unui produs preexistent.

Execuția unui costum Made-to-Measure (MTM) durează în general 4-5 săptămâni. În perioadele foarte aglomerate, timpul de execuție se poate extinde. Dacă la proba finală vom vedea ca este nevoie de o ajustare suplimentară, ea se va executa în maxim câteva zile în funcție de gradul de aglomerare a echipei noastre.